A Duna

partra

született…

 

Hotel Szent János

Kihagyhatatlan ajánlataink, nem csak vízenjáróknak…

Ajánlataink
A Duna partra született…
A finom ételek, a kényelmes szobák, a páratlan Dunai panoráma biztosíték arra, hogy Ön jó helyen jár, ha bennünket választ!

A Duna parti fekvésű szálloda családias hangulatával, házias íz világú gasztronómiájával, a tájegységre jellemző boraival és Mohács számtalan látnivalójával, programjaival csak arra vár, hogy igazi élményt nyújtson Önnek! Barangoljon oldalunkon és megtalálja mindazt, ami a tökéletes aktív kikapcsolódáshoz szükséges!


 A Szent János Hotel *** SUPERIOR története az 1976-ra nyúlik vissza, ekkor nyitotta meg kapuit a Csele Hotel, Mohács első szállodája.

A hotel dunai panorámájával, könnyű megközelíthetőségével és a korhoz illő szolgáltatásaival (presszó, étterem) hamar nagy népszerűségre tett szert.

A Csele Hotel bezárása után egy teljes körű felújítás következett, melyben a szálloda új külsőt és belsőt kapott:

 

 • 49 szoba vadonatúj, letisztult látványvilágú berendezéssel

 • étterem, bár

 • 2 db konferenciaterem

 • nyitott grillterasz látványkonyhával a szálloda 4. emeletén

A rekonstrukciót követően a szálloda 2008-ban, immáron Szent János Hotel *** SUPERIOR néven nyitott újra. A névadó Nepomuki Szent János, az úton és vízen járók védőszentje, szobra a szálloda melletti téren vigyázza az idelátogató vendégeket.

Hotel Szent János Mohács

Mohács, Magyarország egyik legrégebbi települése Magyarország déli részén, a Duna folyó partján fekszik. A város a Duna határkikötője, mely kedvezően hatott fejlődésére az elmúlt időszakban. A tatárjárás okozta pusztítások után ismét fejlődésnek indult, nemesi vármegye központ, majd mezőváros lett. A gyászos emlékezetű 1526-os mohácsi csata után a város szinte teljes egészében elpusztult, csak az 1687-es második, győztes ütközet után szabadult fel a török hódoltság alól. A polgárosodás, az ipari fejlődés következtében sok új létesítménnyel gazdagodott a település. 1929-től már ismét megyei rangú város lett Mohács. A városhoz közeli területek a Duna-Dráva Nemzeti Park Béda-Karapancsa tájegységének részei. Az itteni ártéri élővilág egész Európában egyedülállónak számít. Itt fészkel a fekete gólya,melynek hazai állománya európai jelentőségű. A Mohácstól délre lévő kölkedi nagyrét a vonuló madárcsapatok kedvenc őszi pihenőhelye. Nem mindennapi élményt jelent – ugyanitt – a közel száz példányból álló szürke marha gulya látványa. A Duna bal partjáról remek túralehetőség nyílik a gyalog és kerékpárral a Riha-tóhoz, a Karapancsai erdőbe vagy a 3 km hosszú tanösvényhez. 1998-ban kezdték meg annak a hosszú távú célkitűzésnek, stratégiának és programsorozatnak a kialakítását, melynek eredményeképpen elmondható, hogy jelentősen javult a városkép, és igen sok infrastrukturális fejlesztést hajtottak végre, melyek által sokkal komfortosabb lett a város. A Pécsi út mellett az elhagyott és elhanyagolt egykori téglagyári gödör helyén kialakították a szabadidőparkot és befejezték a sportcsarnokot. Felújították a Duna-parti sétányt, a Szent Mihály teret, rendezték a Duna-partot. Felújítottak több játszóteret (volt Felszabadulás ltp., Újmohács, Szőlőhegy). Új játszóteret építettek a Fogadalmi templom mögött, a Színház utcában, a Milleniumi lakóparkban és a Bensheim téren. Rehabilitációs beruházások (pl. a városközpont és a Kolbe-sétány felújítása), idegenforgalmi célú beruházások (pl. vízi és borturisztikai beruházások, busójárás programok és eszközök, kellékek fejlesztése, stb.) Közel hárommilliárd forintos beruházásból 2007-re megépült a határkikötő, melynek eredményeképpen Bécsből Mohácsra került az Európai Unió dunai vízi kapuja. 2010 elejére elkészült az M6-os autópálya.

Kedves Jegyespár!

Közeleg a „Nagy Nap”, de nem tudjátok, hol lehet mindent egy helyszínen levezényelni? A Szent János Hotel tökéletes helyszín lehet számotokra, mert:

 • könnyen megközelíthető
 • több ideális helyszínnel rendelkezik
 • szállás és vendéglátás is rendelkezésre áll
 • fiatalos, profi személyzettel vár Titeket
 • dunai panorámája felejthetetlen

Helyszínek:

A SubRosa Éttermen és a Grillteraszon felül a hotel két további konferenciateremmel is rendelkezik, így akár 100 fős létszámig teljes körűen lebonyolítjuk életetek egyik legszebb napját.

A termek kapacitásadatai:

Terem

Alapterület

Méret

(mxm)

Fény

Burkolat

Színház

Iskolapados

U-alak

Éttermi

1. emelet

72,6 m2

11x6,6

természetes

szőnyeg

40 fő

25 fő

20 fő

30 fő

4. emelet

93,1 m2

9,8x9,5

természetes

parketta

100 fő

60 fő

30 fő

70 fő

SubRosa Étterem

114

 

természetes

parketta

 

 

 

80 fő

Grillterasz

339

 

természetes

mészkő burkolat

100 fő

 

 

120 fő

Étel, ital

Egyedi igények alapján összeállított menüsorok várnak Titeket, így az előzetes egyeztetést követően séfünk a Számotokra tökéletes fogásokat ajánlja és készíti el a „Nagy Napon”. Az árfekvés ugyancsak kedvező, így a pénztárcátokat sem terheli meg egy ünnepi lakoma. Tej-, és lisztérzékeny, vagy vegetáriánus vendégeitekre is gondolunk, így téve teljessé számukra is az élményt.  Italválasztékunk minden igényt kielégítő, így a násznép egyik tagja sem szenved hiányt az ünneplés alatt.

Transzfer

A hotel saját 7 személyes kisbusza is Rendelkezésetekre áll, amennyiben valaki nem szeretne sétálni a Nagy Napon. Nagyobb létszám esetében ajánlunk Számotokra megfelelő megoldás partnereink bevonásával.

Fontos apróságok

A szervezési feladatokban is tudunk segíteni, partnereink közül kiválaszthatjátok a számotokra leginkább megfelelő:

 • fotóst, videóst
 • zenekart
 • cukrászatot
 • dekorost
 • anyakönyvvezetőt
 • plébánost

Amennyiben mi vagyunk számotokra a megfelelő helyszín, nincs más teendőtök, mint felvenni velünk a kapcsolatot a +36-69-511-010-es telefonszámon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Az élmény és tökéletes nap biztosítása már a mi feladatunk…

A Szent János Hotel egyedülálló miliője, a lenyűgöző dunai panoráma, Mohács egyszerű megközelíthetősége maximálisan alkalmassá teszi szállodánkat max. 100 fős rendezvények lebonyolítására is. SubRosa Éttermünk és Grillteraszunk mellett 2 konferenciaterem áll rendelkezésre csapatépítő tréningek, meetingek, incentive-ek és egyéb rendezvények sikeres lebonyolításának támogatására. A konferenciatermek természetes megvilágításúak, dunai panorámával rendelkeznek és standard technikai eszközökkel (projektor vászonnal, flip chart tábla, hangosítás, presenter) felszereltek. Az eseményeket igény szerint kávészünetek, csapatépítő tréningek, bor- és pálinka kóstolók, gálavacsorák teszik teljessé, melyet fiatal, profi csapatunk prezentál a idelátogatóknak. A termek paramétereit az alábbi táblázat tartalmazza:

Terem

Alapterület

Méret

(mxm)

Fény

Burkolat

Színház

Iskolapados

U-alak

1. emelet

72,6 m2

11x6,6

természetes

szőnyeg

40 fő

25 fő

20 fő

4. emelet

93,1 m2

9,8x9,5

természetes

parketta

100 fő

60 fő

30 fő

Superior szoba - Hotel Szent János Mohács Superior szoba - Hotel Szent János Mohács

A szálloda 7 db Superior szobával rendelkezik, melyek a 2. és 3. emeleten helyezkednek el. Alapterületük 26-32 m2 közötti, mely két légtérből (egy nappali és egy hálórész) áll össze. Felszerelésük minden igényt kielégítő: TV széles csatornaválasztékkal, fürdőszoba zuhanyzóval (4 db) vagy fürdőkáddal (3 db), minibár, telefon, Wi-Fi elérhetőség biztosított. Minden Superior szoba páratlan dunai panorámával rendelkezik. A szobák pótágyazhatók, így akár családok számára is tökéletes választást jelentenek. A dohányzás a Superior szobákban sem engedélyezett.

 

A Standard dunai szobákból 20 db áll rendelkezésre mindhárom szinten összesen. Alapterületük 18-21 m2 közötti, berendezésük a letisztultságot sugallja. Felszerelésük minden igényt kielégítő: TV széles csatornaválasztékkal, fürdőszoba zuhanyzóval, minibár, telefon,  Wi-Fi elérhetőség biztosított. A 2. emeleti szobákhoz erkély is tartozik. A szobák között 1 db, teljes körűen akadálymentesítetten várja mozgáskorlátozott vendégeinket. A kilátás mesés: minden szoba csodálatos dunai panorámával rendelkezik. A szobák nem pótágyazhatók és nemdohányzók.

   

A Standard városi szobákból 20 db áll rendelkezésre, melyek mindhárom szinten megtalálhatók, alapterületük 18-21 m2 közötti, berendezésük a letisztultságot sugallja. Felszerelésük minden igényt kielégítő: TV széles csatornaválasztékkal, fürdőszoba zuhanyzóval, minibár, telefon,  Wi-Fi elérhetőség biztosított. A 2. emeleti szobákhoz erkély is tartozik. A szobákból a szemközti Belvárosi Plébánia és a város látható. A szobák nem pótágyazhatók és nemdohányzók.