A Duna

partra

született…

 

Hotel Szent János

Kihagyhatatlan ajánlataink, nem csak vízenjáróknak…

Ajánlataink
A Duna partra született…
A finom ételek, a kényelmes szobák, a páratlan Dunai panoráma biztosíték arra, hogy Ön jó helyen jár, ha bennünket választ!

Kedves Jegyespár!

Közeleg a „Nagy Nap”, de nem tudjátok, hol lehet mindent egy helyszínen levezényelni? A Szent János Hotel tökéletes helyszín lehet számotokra, mert:

 • könnyen megközelíthető
 • több ideális helyszínnel rendelkezik
 • szállás és vendéglátás is rendelkezésre áll
 • fiatalos, profi személyzettel vár Titeket
 • dunai panorámája felejthetetlen

Helyszínek:

A SubRosa Éttermen és a Grillteraszon felül a hotel két további konferenciateremmel is rendelkezik, így akár 100 fős létszámig teljes körűen lebonyolítjuk életetek egyik legszebb napját.

A termek kapacitásadatai:

Terem

Alapterület

Méret

(mxm)

Fény

Burkolat

Színház

Iskolapados

U-alak

Éttermi

1. emelet

72,6 m2

11x6,6

természetes

szőnyeg

40 fő

25 fő

20 fő

30 fő

4. emelet

93,1 m2

9,8x9,5

természetes

parketta

100 fő

60 fő

30 fő

70 fő

SubRosa Étterem

114

 

természetes

parketta

 

 

 

80 fő

Grillterasz

339

 

természetes

mészkő burkolat

100 fő

 

 

120 fő

Étel, ital

Egyedi igények alapján összeállított menüsorok várnak Titeket, így az előzetes egyeztetést követően séfünk a Számotokra tökéletes fogásokat ajánlja és készíti el a „Nagy Napon”. Az árfekvés ugyancsak kedvező, így a pénztárcátokat sem terheli meg egy ünnepi lakoma. Tej-, és lisztérzékeny, vagy vegetáriánus vendégeitekre is gondolunk, így téve teljessé számukra is az élményt.  Italválasztékunk minden igényt kielégítő, így a násznép egyik tagja sem szenved hiányt az ünneplés alatt.

Transzfer

A hotel saját 7 személyes kisbusza is Rendelkezésetekre áll, amennyiben valaki nem szeretne sétálni a Nagy Napon. Nagyobb létszám esetében ajánlunk Számotokra megfelelő megoldás partnereink bevonásával.

Fontos apróságok

A szervezési feladatokban is tudunk segíteni, partnereink közül kiválaszthatjátok a számotokra leginkább megfelelő:

 • fotóst, videóst
 • zenekart
 • cukrászatot
 • dekorost
 • anyakönyvvezetőt
 • plébánost

Amennyiben mi vagyunk számotokra a megfelelő helyszín, nincs más teendőtök, mint felvenni velünk a kapcsolatot a +36-69-511-010-es telefonszámon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Az élmény és tökéletes nap biztosítása már a mi feladatunk…

A Szent János Hotel egyedülálló miliője, a lenyűgöző dunai panoráma, Mohács egyszerű megközelíthetősége maximálisan alkalmassá teszi szállodánkat max. 100 fős rendezvények lebonyolítására is. SubRosa Éttermünk és Grillteraszunk mellett 2 konferenciaterem áll rendelkezésre csapatépítő tréningek, meetingek, incentive-ek és egyéb rendezvények sikeres lebonyolításának támogatására. A konferenciatermek természetes megvilágításúak, dunai panorámával rendelkeznek és standard technikai eszközökkel (projektor vászonnal, flip chart tábla, hangosítás, presenter) felszereltek. Az eseményeket igény szerint kávészünetek, csapatépítő tréningek, bor- és pálinka kóstolók, gálavacsorák teszik teljessé, melyet fiatal, profi csapatunk prezentál a idelátogatóknak. A termek paramétereit az alábbi táblázat tartalmazza:

Terem

Alapterület

Méret

(mxm)

Fény

Burkolat

Színház

Iskolapados

U-alak

1. emelet

72,6 m2

11x6,6

természetes

szőnyeg

40 fő

25 fő

20 fő

4. emelet

93,1 m2

9,8x9,5

természetes

parketta

100 fő

60 fő

30 fő