A Duna

partra

született…

 

Hotel Szent János

Kihagyhatatlan ajánlataink, nem csak vízenjáróknak…

Ajánlataink
A Duna partra született…
A finom ételek, a kényelmes szobák, a páratlan Dunai panoráma biztosíték arra, hogy Ön jó helyen jár, ha bennünket választ!

Superior szoba - Hotel Szent János Mohács Superior szoba - Hotel Szent János Mohács

A szálloda 7 db Superior szobával rendelkezik, melyek a 2. és 3. emeleten helyezkednek el. Alapterületük 26-32 m2 közötti, mely két légtérből (egy nappali és egy hálórész) áll össze. Felszerelésük minden igényt kielégítő: TV széles csatornaválasztékkal, fürdőszoba zuhanyzóval (4 db) vagy fürdőkáddal (3 db), minibár, telefon, Wi-Fi elérhetőség biztosított. Minden Superior szoba páratlan dunai panorámával rendelkezik. A szobák pótágyazhatók, így akár családok számára is tökéletes választást jelentenek. A dohányzás a Superior szobákban sem engedélyezett.

 

A Standard dunai szobákból 20 db áll rendelkezésre mindhárom szinten összesen. Alapterületük 18-21 m2 közötti, berendezésük a letisztultságot sugallja. Felszerelésük minden igényt kielégítő: TV széles csatornaválasztékkal, fürdőszoba zuhanyzóval, minibár, telefon,  Wi-Fi elérhetőség biztosított. A 2. emeleti szobákhoz erkély is tartozik. A szobák között 1 db, teljes körűen akadálymentesítetten várja mozgáskorlátozott vendégeinket. A kilátás mesés: minden szoba csodálatos dunai panorámával rendelkezik. A szobák nem pótágyazhatók és nemdohányzók.

   

A Standard városi szobákból 20 db áll rendelkezésre, melyek mindhárom szinten megtalálhatók, alapterületük 18-21 m2 közötti, berendezésük a letisztultságot sugallja. Felszerelésük minden igényt kielégítő: TV széles csatornaválasztékkal, fürdőszoba zuhanyzóval, minibár, telefon,  Wi-Fi elérhetőség biztosított. A 2. emeleti szobákhoz erkély is tartozik. A szobákból a szemközti Belvárosi Plébánia és a város látható. A szobák nem pótágyazhatók és nemdohányzók.