A Duna

partra

született…

 

Hotel Szent János

Kihagyhatatlan ajánlataink, nem csak vízenjáróknak…

Ajánlataink
A Duna partra született…
A finom ételek, a kényelmes szobák, a páratlan Dunai panoráma biztosíték arra, hogy Ön jó helyen jár, ha bennünket választ!

Subrosa étterem Mohács

A szálloda földszintjén található a SubRosa Étterem, mely mind a recepció felől, mind pedig az utcáról megközelíthető. A maximum 80 fő befogadására képes, klimatizált helyiség családias hangulatú, melyhez saját külső terasz is tartozik.  A étterem kínálatában a napi menüajánlatok mellett szezononként változó a’ la carte étlap és igény szerint összeállított menüsorok szolgálják ki Vendégeink igényeit személyre szabott módon. 

A házias íz világú ételek mellé széles alkoholos és alkoholmentes italválaszték: többek helyi és környékbeli bortermelők borai, manufakturális eljárással készült egyedi pálinkák teszik teljessé a repertoárt. A SubRosa Étterem egyaránt alkalmas egyéni és családi, vállalati igények kiszolgálására is. Előzetes bejelentkezés a +36-69-511-010-es telefonszámon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehetséges.