A Duna

partra

született…

 

Hotel Szent János

Kihagyhatatlan ajánlataink, nem csak vízenjáróknak…

Ajánlataink
A Duna partra született…
A finom ételek, a kényelmes szobák, a páratlan Dunai panoráma biztosíték arra, hogy Ön jó helyen jár, ha bennünket választ!

Étlap - Itallap

Előételek

Házi finomságok a kamrából
házi sonka, disznósajt, bőrsajt, zöldségek

Ft 790.00

Kaviár jégágyon vajjal és pirítóssal

Ft 790.00

Levesek

Csontleves finommetélttel vagy tojással, rántott borsóval

Ft 490.00

Hagymaleves csészében sajtos krutonnal

Ft 490.00

„A séf kedvence” leves

Ft 490.00

Főételek

Bácskai betyárpecsenye
Bácskai betyárpecsenye
pácolt tarjafilé csípős paradicsomos burgonyával

Ft 1 500.00

Erdélyi fatányéros
Erdélyi fatányéros
fokhagymás tarja, kakastaréj, tükörtojás, sült kolbász

Ft 1 500.00

Subrosa rakott szüze vörösboros barnamártással
roston szűzpecsenye sajttal, sonkával, gombával grillezve

Ft 1 500.00

Brassói pecsenye újragondolva
(sertés szűzből)

Ft 1 500.00

Szűzérmék kalodában kakukkfüves gombával

Ft 1 500.00

Petőfi csirkemell
Petőfi csirkemell
csirkemell sajttal, sonkával, csemegeuborkával töltve, baconbe tekerve

Ft 1 500.00

Májával töltött csirkemell ropogós bundában
Májával töltött csirkemell ropogós bundában

Ft 1 500.00

Sült kacsacomb körítve
Sült kacsacomb körítve
hagymás törtburgonya, párolt káposzta

Ft 2 550.00

Harcsapörkölt túrós csuszával

Ft 2 550.00

Harcsafilé sült morzsában
Harcsafilé sült morzsában

Ft 2 550.00

Pisztráng egészben
Pisztráng egészben

Ft 2 550.00

Nélkülözhetetlenek

Rántott szelet variációk
Vasárnapi (hagyományos)
Makói (hagymás bundában)

Ft 1 500.00

Cigánypecsenye kakastaréjjal

Ft 1 500.00

Rántott trappista sajt

Ft 1 500.00

Húsmentes ételek

Bundázott camambert forró áfonyalekvárral

Ft 990.00